16/12/2020

In deze bijzondere Coronaperiode werken de zorgverleners hard voor onze zorgbehoevende mensen in de Voorster gemeenschap. Hogere werkdruk door collega’s die regelmatig minder inzetbaar zijn, minder vrijwilligers en een dunnere sociale kring rond cliënten/ bewoners waardoor eenzaamheid een serieus probleem wordt. En dan is er ook nog het risico voor de eigen veiligheid. De dagelijkse druk en dat er te weinig tijd en aandacht is voor de cliënten/ bewoners maakt het extra zwaar.

Een goede reden om onze zorgverleners nogmaals een hart onder de riem te steken. Met de tweede golf en de te verwachten langere duur van de Coronaperiode wil de Lions Club Voorst zowel de zorgverleners als de bewoners  structureel bijstaan. Na een bloemetje in het voorjaar, boden ze de zorgverleners van de acht verzorgingstehuizen in onze gemeente een bedankje aan. De 400 bedankjes zijn vorige week bezorgd.

José Driessen van September Twello ontvangt het bedankje van Paul Spaan namens Lions Club Voorst. Op de achtergrond enkele werknemers